Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge doble proposta a VINSEUM: Històries de Palau i Maridatge de vins i jocs

Dues activitats adreçades a un públic famíliar. La primera en horari de matí i la segona en horari de tarda.

Històries de Palau és una visita teatralitzada al Palau Reial. Aquesta activitat pretén fer viure al públic les diferents èpoques del Palau Reial a través de personatges històricament documentats. Es vol transmetre uns continguts amb un rigor històric però que alhora siguin lúdics i amens per a persones de diferents edats i interessos culturals.

L’activitat és conduïda per diferents actors, que s’intercalen representant en total set personatges masculins i femenins de quatre etapes històriques.

El públic assistent reviu més de 800 anys d’història i aprèn detalls sobre aquest edifici històric mentre riu amb les diferents escenes representades. L’activitat acaba amb un tast de moscatell i unes xocolates per gentilesa de Bodegues Torres i Casanella Xocolaters. L’activitat s’iniciarà a les 12 del migdia d’aquest diumenge, i cal fer reserva prèvia al mateix Vinseum.

D’altra banda, també diumenge per a 2/4 de 6 de la tarda, es prepara un maridatge de vins i jocs: una proposta que combina els jocs de taula amb la degustació de vins.

L’Àlex Miret de l’Associació A DALT (Associació per la Divulgació d’Activitats Lúdiques), proposarà fins a 16 diferents jocs de taula, d’estratègia, de coneixements, d’habilitat… i en Ton Colet proposarà de maridar-ho amb diferents vins escollits per a l’ocasió. També hi haurà most pels infants. Els usuaris jugaran mentre tasten fins a cinc vins o mostos diferents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: