Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cap de setmana amb tres propostes de la Roda de Teatre per gaudir al màxim

Després d’inaugurar el cicle teatral diumenge passat, aquest cap de setmana compta amb tres representacions que van ser seleccionades a la Mostra de Teatre Amateur de Catalunya del passat mes de maig.

Dissabte a 2/4 de 10 de la nit, a Santa Fe, el Grup Artístic Gelada de Gelida presentarà «El Cerdo», un monòleg esgarrifant interpretat per Lluís Catasús, del dramaturg Raymond Cousse. «El Cerdo» és un personatge kafkià, home-porc o porc-home, aïllat com a individu amb un únic destí: l’escorxador. Un text d’una realitat i actualitat asfixiant si pensem en la situació econòmica i social en la què estem immersos, i que pot arribar a convertir la vida d’un individu en un carreró sense sortida.

Diumenge caldrà escollir, ja que a 2/4 de 7 de la tarda pujaran a l’escenari dues creacions pròpies de grups altpenedesencs; Criatures, amb la seva «Llum Blava», a Avinyó Nou; i Llavor d’Art durà el seu darrer espectacle «Anuncis per paraules» a Sant Pere Molanta. «Llum Blava» ens ubica en un conflicte actual, aconseguint descarregar-ne el dramatisme i amb reflexions d’uns personatges que són també les de tota una generació. Humor, crítica social i un toc de fantasia en una obra creada per una de les companyies més joves de la comarca.

Llavor d’Art presenta la comèdia «Anuncis per paraules». Una actriu apartada dels escenaris, una pianista meticulosa, una pintora que busca inspiració i una minyona amb moltes coses a dir, totes elles convivint i buscant sort amb un anunci al diari. Confusions i malentesos les portaran a viure situacions del tot inesperades i sempre còmiques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: