Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Carles Orta, metge especialista de Medicina Interna de l’hospital de Vilafranca, rep el premi a l’Excel•lència Professional del Col•legi de metges de Barcelona.

Cada any el Col•legi reconeix públicament la tasca dels metges catalans que han destacat per la seva activitat professional.

Aquests premis es concedeixen als metges que han destacat durant l’any per la seva excel•lència, pel seu recorregut professional, honestedat, compromís, altruisme i integritat. El doctor Carles Orta és metge especialista en Medicina Interna i doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona.  Abans de treballar a Vilafranca  ho havia fet a l’Hospital de Sant Pau i a Sant Antoni Abat de Vilanova. Des del 1987  exerceix com metge especialista en Medicina Interna a Vilafranca. Va ser cap d’aquest servei des del 1993 al 1999, anys que van coincidir amb els preparatius, el canvi i la posta en marxa de l’hospital actual. Membre actiu del Comitè d’infeccions des de 1988 fins l’actualitat, és representant de l’Hospital en el programa VINCAT, entitat que vetlla pel control de la infecció als centres hospitalaris de Catalunya. També forma part del comitè de qualitat  de l’hospital des del seu inici fins ara i va ser membre inicial i després president del Comitè d’Ètica Assistencial de l’Hospital del 2004 fins el 2013.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: