Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cinc formacions se sumen a Guanyem Vilafranca de cara a les propers municipals

Guanyem Vilafranca comptarà amb Iniciativa per Catalunya-Verds, Podem, Procés Constituent, el Partit Pirata i Avancem, de cara a les pròximes eleccions municipals. Les cinc formacions van manifestar ahir dijous davant l’assemblea de Guanyem Vilafranca la seva voluntat de confluir dins la plataforma.

Tots els grups van expressar el desig de potenciar els punts comuns entre ells, amb l’objectiu de conformar una alternativa sòlida per optar a governar l’Ajuntament. Formalitzar la participació de les formacions polítiques dins de Guanyem Vilafranca era un dels punts destacats de l’assemblea, per tal de començar a treballar en la definició de la candidatura.

D’altra banda, l’assemblea va aprovar el reglament per elaborar la candidatura per al 24 de maig, que tindrà com a tret diferencial la possibilitat que qualsevol persona de la vila pugui proposar i votar candidats a la llista. Una llista que alternarà persones independents i representants de les formacions polítiques compromeses.

Paral·lelament, Guanyem Vilafranca està avançant el programa electoral. Aquest dissabte, 24 de gener, hi haurà la primera de quatre jornades de treball obertes a tothom. La resta seran els dissabtes següents, 31 de gener, 7 i 14 de febrer, en horari de 10 a 13 h a l’Escorxador.

Per facilitar al màxim la participació, hi ha oberts canals online per aportar propostes i comentaris, al fòrum de la web www.guanyemvilafranca.cat, al facebook i al twitter.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: