Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença la redacció del Pla Territorial Parcial de l’àmbit de planificació de la futura Vegueria Penedès

El president del Consell d’Alcaldes, David Masdeu, va explicar a la darrera sessió plenària del consell que la Generalitat començarà properament la redacció del Pla Territorial Parcial de l’àmbit de planificació del Penedès, un “pas previ al reconeixement de la 8a vegueria”.

La redacció d’aquest Pla durarà un any i el Consell Comarcal ha nomenat el seu president, Francesc Olivella, perquè formi part del grup de treball.

Masdeu també va explicar que en la convocatòria del PUOSC 2014-2015 només hi haurà programa de manteniment; el pressupost del programa d’inversions es destinarà a programes d’atenció a les persones, especialment al pagament d’un 50% del deute pendent en concepte de quotes d’escoles bressol municipals dels cursos 2011-2012 i 2012-2013.

El president també va informar els alcaldes que durant el mes de setembre el Consell Comarcal adjudicarà els contractes de les obres aprovades enguany dins la Xarxa de Camins de l’Alt Penedès i que s’executaran a la tardor, un cop acabades les tasques de la verema.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: