Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Decathlon tancarà el centre logístic de Sant Pere Molanta i traslladarà els treballadors al nou centre de Sant Esteve Sesrovires

El nou magatzem del Baix Llobregat centralitzarà la distribució de Decathlon a Catalunya i a València, que ara es controla des dels centres del polígon de Sant Pere Molanta, a l’Alt Penedès, i Martorell.

L’obertura del nou centre al polígon industrial de Can Margarit, a Sant Esteve Sesrovires, implicarà tancar els dos centres de distribució regionals per unificar-los en aquesta nova plataforma i per tant, el trasllat dels seus treballadors.

Segons ha anunciat aquest dilluns l’empresa, el nou centre logístic de Sant Esteve Sesrovires tindrà una extensió de 60.000 metres quadrats, dels quals 2.000 aniran destinats a oficines.  Amb una inversió de 24 milions d’euros, el nou centre logístic estarà acabat al maig de 2016.

Després de considerar diferents opcions al sud de l’àrea de Barcelona, ​​han seleccionat la població de Sant Esteve Sesrovires per la seva proximitat a infraestructures de transport.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: