Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

“El Camí del Riu Foix”, una nova proposta dins del producte turístic “Camins de Sant Martí Sarroca”

D’ençà que es va inaugurar, el producte turístic ‘Camins de Sant Martí Sarroca’ va assolint noves fites. Aquesta experiència turística innovadora que integra ficció, realitat històrica, virtualitat i tecnologia mòbil incorpora ara l’últim innovador i producte: El Camí del riu Foix.

El Camí del riu Foix és un itinerari d’uns 50 km per fer en cotxe o en bicicleta, que permet travessar el Penedès acompanyats pel riu i conèixer els llocs amagats, amb més bellesa i interès del curs del riu penedesenc. La ruta permet conèixer des de la desembocadura a Cubelles fins al naixement a la zona protegida de les capçaleres del Riu Foix.

Aquesta innovadora experiència combina la ruta amb un nou format de joc interactiu i d’observació en forma de gimcana de preguntes i respostes per interpretar millor la ruta i el seu patrimoni. Per jugar-hi, cal adquirir una aplicació per a smartphone i un petit quadern en format díptic, on es trobarà el joc, amb 10 preguntes a contestar així com els punts de la ruta i les instruccions per jugar-hi. En aquest díptic s’haurà d’anotar totes les respostes, en el cas de encertar-ne 7 s’obsequiarà amb una ampolla de cava de la comarca, en el cas d’encertar-les totes s’entra en el sorteig d’una ruta guiada i d’una novel·la de la col·lecció de Camins de Sant Martí Sarroca. La experiència del camí del riu Foix es completa amb un dinar a un restaurant del municipi de Sant Martí i una visita i tast a un celler.

La experiència es comercialitza a través de la plataforma Enoturisme Penedès i inclou el Joc, la App /guia, la visita i tast a les caves i el dinar al restaurant de Sant Martí Sarroca per un preu de 35€ per persona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: