Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal d’Avis Municipal de Sant Sadurní tanca el curs amb èxit i farà vacances el mes d’agost

El Casal d’Avis municipal farà vacances aquest mes d’agost i tornarà a obrir portes l’1 de setembre, després de tancar el curs amb èxit, sobretot gràcies a la gran participació de la gent gran de la vila i a la voluntat de l’Ajuntament de tirar-lo endavant.

Malgrat la indefinició que hi va haver el mes de setembre de l’any passat sobre el futur de l’antic Casal d’Avis de l’obra social de Caixa Penedès, l’Ajuntament es va posar al capdavant i va assumir-ne la gestió i bona part del finançament. Per la seva banda, els vint avis i àvies que formen part de la Junta del Casal han col·laborat intensament amb l’Ajuntament per donar continuïtat a aquest espai i han participat en l’organització de la programació i organització d’activitats i actes i en la pròpia gestió del casal.

A banda d’activitats, excursions, actes i festes el Casal d’Avis Municipal ha ofert un programa ben ampli d’ activitats fixes setmanals, com ara gimnàstica, classes de ball, cant coral, manualitats, ball-berenar un divendres al mes, i serveis de podologia, barberia i perruqueria.

De cara a l’any vinent s’espera continuar celebrant actes i festes i oferint activitats, excursions i estades pensades per les persones grans del municipi. Per això s’ha posat en marxa un procés participatiu per saber quines són les activitats i els serveis que més interessen als usuaris, a partir del qual es programaran les activitats amb més demanda. Per participar-hi cal emplenar el formulari que trobareu al web de l’Ajuntament <a href="http://www.santsadurni.cat" target="_blank">www.santsadurni.cat</a> i fer-lo arribar al Casal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: