Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El magazín ‘País km 0’, que va estar en antena a Penedès TV l’estiu passat, ha guanyat el Premi Zapping al millor programa de televisió local

Produït per La Xarxa amb la col·laboració dels canals adherits, l’espai va resseguir el país a la recerca d’històries i personatges singulars, en una aposta clara pel directe durant el període de vacances.

Una representació de l’equip del programa, entre els quals hi havia el realitzador de Penedès TV Jordi Morgades, va recollir el guardó ahir a la nit durant la gala organitzada per l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya a l’Auditori del CaixaForum, a Barcelona.

‘País km 0′ va iniciar el seu recorregut el passat 7 de juliol i durant 9 setmanes va resseguir la geografia catalana amb un format i una manera de treballar innovadors. L’equip del programa, dirigit pel periodista Txus Medina, el van integrar professionals de La Xarxa i de les televisions i ràdios locals, que cada dia eren acollits per la televisió de referència al municipi des d’on s’emetia l’espai. En concret Penedès TV va realitzar els programes que es van emetre des de Sant Sadurní, Sitges i Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: