Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El passat dia 19 d’octubre, els Falcons de Vilafranca es van desplaçar l’abadia de Montserrat per fer l’actuació de la Romeria 2014

Després de molts anys, exceptuant l’any 2009 que en motiu del 50è aniversari dels Falcons de Vilafranca i fent la tradicional ofrena a l’església de Montserrat, després de ser els que van  fer l’ofrena el dia de Sant Fèlix, els vilafranquins van ser convidats a participar a l’actuació falconera i castellera del diumenge de la Romeria.

Enguany van estar acompanyants pels Falcons de Piera, i per les colles de castells Moxiganguers d’Igualada i els castellers d’Esparreguera.

Al punt de 2/4 d’1 quan ja va finalitzar la missa i el cant del Virolai, a la plaça es congregà tot el públic de l’abadia, i en la que van poder gaudir d’un espectacle combinat de falcons i castells, que anaven alternant les seves construccions en format de rondes.

Els vilafranquins per la seva banda van oferir una Escala de 10, la novena d’enguany i record en un any d’escales d’aquesta grandària. Pilars de 3, un 3 de 6 net amb agulla, dues Torretes simultànies, una Pira 6/6, la cinquena d’aquesta temporada essent el rècord de Pires 6/6 en un any, van finalitzar amb un Pilar de 5 aixecat per sota.

Les properes cites on es podrà gaudir dels de la Faixa verda son el diumenge dia 26 a ¼ de dues al 125è Aniversari de l’Escola Sant Ramón, el dissabte dia 1 de novembre a 2/4 de 20h a la plaça de Milà i Fontanals amb els Xicots de Vilafranca i la Muixiganga d’Algemesí, el diumenge dia 2 de novembre a les 2/4 de 12h a Tàrrega i a les 19h al barri de la Girada de Vilafranca en motiu de la castanyada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: