Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El servei de Rehabilitació del CAP de Vilafranca organitza una sessió informativa sobre la fibromiàlgia

Des del servei de Rehabilitació del CAP Alt Penedès de Vilafranca s’organitza una xerrada sobre “Exercici físic i fibromiàlgia” que impartirà la metgessa rehabilitadora Isabel Rosell Iglesias i a continuació, la fisioterapeuta Núria Coral Ferrer presentarà i explicarà el taller d’exercicis físics que s’ofereix des de l’esmentat servei de rehabilitació.

L’activitat es durà a terme el dimecres 26 de novembre, a les 6 de la tarda, a la sala d’actes de la 4a planta del CAP de Vilafranca. No cal preinscripció i l’entrada és gratuïta.

Aquesta iniciativa va adreçada a la població en general, però especialment a totes les persones diagnosticades de fibromiàlgia i als seus familiars i amics. La xerrada explicarà què és la fibromiàlgia, a qui afecta, quin pronòstic té, que pot fer la persona diagnostica i s’exposaran els beneficis que aporta la pràctica d’exercici físic en aquesta malaltia. Finalment es presentarà i s’explicarà el taller d’exercici físic que també s’ofereix des del mateix servei de Rehabilitació del CAP Alt Penedès.

La intenció és donar a conèixer l’existència d’aquest taller, amb els professionals que el condueixen, indicant qui fa els control mèdics posteriors, l’horari i nombre de sessions, els objectius, quins exercicis es treballen i la importància de la implicació personal per seguir fent els exercicis a casa posteriorment. També s’explicaran els circuits de derivació per qui pugui estar interessat a participar en el taller.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: