Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vilafranquí Francisco Romero ha estat escollit membre de la nova Executiva Nacional del PSC com a representant de la Federació

Dissabte es va celebrar el Congrés Extraordinari del PSC que va escollir la nova executiva nacional. En la candidatura presentada  pel Primer Secretari electe Miquel Iceta es va proposar i aprovar incorporar el vilafranquí Francisco Romero en l’equip de la Secretaria de Política Municipal com adjunt a Antoni Fogué.

El Vice-primer secretari de la Federació i Primer secretari de l’agrupació de Vilafranca s’incorpora per representar el territori Alt Penedès – Garraf en temes de política municipal per treballar i situar el PSC on “la gent del nostre país ens necessita”. Romero, que agafa el relleu del fins ara representant a l’Executiva Nacional per  la Federació X Alt Penedès – Garraf Rafael Roig, ha acceptat l’encàrrec amb molta emoció i destacant que “feia més de 20 anys que un vilafranquí no en formava part” i s’ofereix a tots els regidors i regidores, alcaldes i alcaldesses, caps de llista, i a tota la gent de l’Alt Penedès – Garraf per traslladar les seves preocupacions, inquietuds i realitats al conjunt de la nova executiva nacional.

Romero ha anunciat que posarà en marxa una oficina per apropar el pla de treball i els objectius de la nova executiva nacional al conjunt dels equips municipals de l’Alt Penedès Garraf.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: