Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Viu Penedès 2014 comença amb voluntat de continuïtat i a l’expectativa de la resposta dels assistents

La Setmana de l’enoturisme Viu Penedès 2014, organitzada per la Unió Empresarial del Penedès, va començar ahir amb diverses activitats. Però l’arrencada oficial tenia lloc a la tarda a Avinyonet del Penedès. Els cellers Mas Comtal acollien un tast de vins de terrer maridats amb plats preparats pel restaurant Cal Blay.

El Viu Penedès 2014 s’ha concebut com una setmana per conèixer a través d’activitats esportives, culturals i musicals, la gastronomia i el paisatge d’aquest territori de vi i cava. Des de la UEP es promou aquesta setmana d’enoturisme en plena època estival. La situació geogràfica a on es troba el Penedès, a prop de la costa, a prop de Barcelona i de Tarragona, convida a visitar, a compartir i a gaudir d’aquest territori ple d’experiències i bons moments que, molt sovint, passa desapercebut.

La Unió Empresarial del Penedès afronta aquesta iniciativa amb il·lusió i implicació màximes però, el seu president reconeix que està a l’expectativa de com funcioni i com responguin els assistents. El que sí tenen clar és la voluntat de continuar amb el Viu Penedès i que es consolidi com a oferta turística en el futur.

Viu Penedès 2014 ha posat sota un mateix paraigua tota l’activitat enoturística que es desenvolupa al territori: des de visites a cellers, fins a passejades en bicicleta, maridatges i tastos, excursions i visites guiades, a més d’activitats dissenyades exclusivament per a aquesta setmana de l’enoturisme penedesenc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: