Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els coordinadors de les Festes de Sant Raimon es mostren satisfets de la participació i el resultat dels actes de la celebració del 2015

Una sonora tronada va posar fi, aquest diumenge a la nit, a vint dies de festa, de les Festes d’hivern de Vilafranca, on les entitats són les veritables protagonistes.

Abans d’aquest sorollós comiat es va fer el darrer acte al Casal Popular, que es va omplir, i que consistia amb la proposta del Taller d’Assaig Teatre de Vilafranca amb la representació de “dissident, és clar!”. de Michel Vinaver. Un espectacle amb el que la companyia TAT busca un llenguatge nou per endinsar-se en l’àmbit social a través del nucli familiar, tractant sobre la solitud de les grans ciutats dormitori, la disgregació de la família, l’atur, o la dificultat d’adaptació. En escena apareixen dos éssers, mare i fill, inadaptats, que al final es retroben en una relació de complicitat davant el buit que absorbeix al jove. Acabada la representació els coordinadors de les Festes van fer balanç dels darrers 20 dies d’intensa activitat cultural. Cristina Ortega, es mostrava satisfeta per l’experiència viscuda.  L’Angi Escofet assenyala els bons resultats  dels actes.  La Meritxell Ocaña, volia agrair especialment les col·laboracions rebudes.  Per la seva banda la Mònica Luna també agraeix en nom dels coordinadors la participació de les entitats.  El més veterà del grup, el Manel Ros, apunta que la bona entesa ha fet que els dies els passessin volant.  I finalment el sisè component dels coordinadors de les Festes de Sant Raimon, l’Àlex Vicente, recorda també la bona rebuda que ha tingut la principal novetat d’aquest any, el Rai.  A la plaça de Torras i Bages, aquest diumenge a la nit, amb el suport del regidor de Cultura, Raimon Gusi, els sis coordinadors de les Festes de Sant Raimon van procedir a l’encesa de la traca que va servir de comiat als actes d’aquest 2015.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: