Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC acusa el govern municipal de Gelida de tirar endavant projectes en contra de la llei

Dimarts es va celebrar Ple ordinari de Gelida, amb només dos punts a l’ordre del dia, l’aprovació de la modificació dels estatuts de dos consorcis locals dels que Gelida forma part. Localret i el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès.

El que havia de ser un Ple tranquil va canviar quan el grup municipal d’ERC va denunciar que l’ajuntament estava aprovant temes a la Junta de Govern malgrat tenir l’informe negatiu de la secretaria municipal. En concret, els republicans van ensenyar la documentació referent a la contractació de les obres de rehabilitació de la piscina municipal i al nomenament de policies locals.

La regidora d’ERC, Lluïsa Llop, exigia al Ple aclarir amb l’alcalde de forma urgent que està passant. Llop insistia en la gravetat dels fets, tot dient que votar a favor, o tant sols abstenir-se, en un tema quan hi ha un informe negatiu de secretaria, vol dir que, hagis vist o no l’informe, incorres en prevaricació.

Els republicans esperen l’explicació urgent de l’ajuntament, ja que sinó anuncien que recorreran a les instàncies superiors que calgui per aclarir-ho.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: