Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC fa campanya pel 9-N amb més de 35 actes al Penedès i aposta per desobeir al Constitucional si impugna el procés participatiu

ERC ha presentat la campanya que durà a terme a l’Alt, el Baix Penedès i el Garraf per mobilitzar la ciutadania perquè el proper 9 de novembre vagi a votar i aposti pel doble sí.

Els republicans organitzen més de 35 actes en els propers 10 dies i mobilitzen tots els regidors del Penedès. Bàsicament faran xerrades i actes

de proximitat i de petit format, perquè la idea de fons és “anar a buscar la gent”, com explica la diputada arbocenca, Teresa Vallverdú.

La campanya prioritzarà la gent gran de forma especial i l’acte central de l’Alt Penedès tindrà lloc el 6 de novembre, i comptarà amb la secretaria general d’ERC, Marta Rovira, a Cal Bolet.

La presidenta d’ERC Penedès, Lluïsa Llop, diu que afronten la campanya “amb la màxima responsabilitat” i que la mantindran “passi el que passi”, en al·lusió a la possible impugnació per part del Tribunal Constitucional.

 

Amb aquesta campanya pròpia, ERC es bolca amb el 9-N i espera que passi el que passi amb el Tribunal Constitucional, el govern es mantingui ferm amb la convocatòria.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: