Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Fem el carrer més nostre’ és el lema que enguany encapçala la quinzena edició de la campanya “A la Vila en Bicicleta” de Sant Sadurní

Organitzada per les regidories de Medi Ambient i Acció Social de l’Ajuntament, i Som Sant Sadurní, es tracta d’una actuació vinculada a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que se celebra del 22 al 29 de setembre i que té per objectiu sensibilitzar a la població de la necessitat de fer salut i d’esforçar-se per aconseguir desplaçaments més sostenibles.

El dissabte 20 de setembre, entre les 10 del matí i les 2 del migdia, hi haurà instal·lat un Circuit Vial,m situat al Parc Lluís Companys, al Gat Cendrer de Sant Sadurní. Com ja és habitual, el circuit es podrà fer amb qualsevol mitjà de transport amb rodes i sense motor i també en cadira de rodes per aquells que vulguin conèixer la problemàtica de les persones amb mobilitat reduïda. El circuit comptarà novament amb vehicles elèctrics gentilesa de l’empresa Pere Amat, que els participants podran provar.

Paral·lelament, i des del mateix aparcament, sortiran 4 grups que faran rutes diferents de running, trekking, en bicicleta o, com a novetat, duent a terme la ruta canina, per als que volen anar acompanyats de la seva mascota. Hi haurà una cinquena ruta urbana per a la gent gran i una ruta modernista pels carrers de Sant Sadurní que sortirà de la plaça de l’Ajuntament i arribarà al Parc Lluís Companys.

La inscripció a les rutes es pot fer fins al 18 de setembre a la pàgina <a href="http://www.somsantsadurni.com/" target="_blank">www.somsantsadurni.com</a> i també als establiments Tallers Domingo, Esports Solà i Tot Sport. Com a excepció, la inscripció a la Ruta de la Gent Gran es farà únicament al Casal d’Avis municipal del Passeig Can Ferrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: