Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Francisco Romero presenta l’àlbum La nostra vila per explicar que és possible superar les ferides de la crisi

El candidat del PSC va citar els periodistes a l’escola Pau Boada, on havia estudiat de petit, per explicar que Vilafranca, quaranta anys enrere, quan alguns barris no tenien serveis, va superar moments difícils i que ara toca tornar a fer-ho.

Romero vol transmetre aquest missatge a través d’un àlbum il·lustrat titulat La nostra vila en què es reflecteix la situació social i econòmica actual i es fan deu propostes per millorar Vilafranca, entre les quals destaquen garantir serveis com les llars d’infants, l’escola de música o l’escola d’arts, posar en marxa programes de rehabilitació energètica dels edificis o ampliar l’oferta comercial de La Girada amb un nou mercat.

L’àlbum inclou una pàgina en què els vilafranquins poden escriure les seves propostes, fotografiar-la i enviar-la per WhatsApp.

L’àlbum, que ha estat possible gràcies a la col·laboració desinteressada de persones que donen suport a la candidatura de Romero, serà repartit per les bústies de Vilafranca durant aquest mes. Els socialistes intentaran incorporar les propostes que rebin al seu programa per les eleccions del maig i esperen tenir-lo tancat després de setmana santa. Tot i així, expliquen que els canals de comunicació amb els ciutadans es mantindran oberts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: