Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Han començat obres de millora al carrer Major de Gelida per evitar relliscades

Les obres d’arranjament dels laterals del carrer Major de Gelida tenen per objectiu evitar relliscades i millorar la seguretat dels vianants.

Concretament, l’actuació es fa en el tram del carrer Major que va des de la plaça de l’església/carrer Martí Mariné fins al carrer Barceloneta i el passatge Bastoners.

Aquest tram del carrer Major es va urbanitzar en el mandat 2003-2007 i en el decurs del temps el material utilitzat en el paviment de les voreres ha anat envellint i la seva porositat ha anat, també, disminuint. Aquests factors han causat, sobretot quan el material està mullat, diversos accidents que han posat en risc la integritat física de les persones que hi transiten.

Després de vuit actuacions amb tractaments superficials, s’ha comprovat que el més efectiu és l’aplicació d’una capa d’emprimació sobre el paviment existent, escampant partícules Corindó amb granulometria controlada i posterior capa de segellat.

L’alcalde ha enviat una carta als veïns informant de totes aquestes accions i de l’inici de les obres, que duraran unes 3 setmanes.

D’altra banda, també han començat les obres d’arranjament del camí del Castell entre el carrer Plana de Ca n’Oller dels Tarongers i l’accés superior del Castell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: