Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Tardà confia que el sobiranisme faci un pas endavant en les municipals per poder conquerir el Parlament, posteriorment

El país està “en escac i mat” i les eleccions del 27 de setembre han de ser les de “caixa o faixa”, segons el diputat republicà Joan Tardà.

Ara bé Tardà afegia, en una conferència sobre el nou país que ERC vol construir a partir del 27 de setembre a l’AV de les Clotes, que la independència només paga la pena si la república serveix per “socialitzar la riquesa” i conquerir una societat molt diferent a l’actual, amb una “democràcia d’excel·lència”. “Canviar una bandera per una altra, no paga la pena”, reblava Tardà.

Per fer possible aquest canvi, el diputat al Congrés d’ERC demana que el sobiranisme faci un pas endavant en les properes eleccions municipals i governi als ajuntaments.

Si no ho fem ara, alerta Tardà, “els fills i filles ens maleiran”.

Cal fer-ho de pressa i “que ningú s’acovardeixi” però també adverteix que “tot és molt complicat” i que “el que volem fer els catalans és titànic” i demana que tothom es pregunti si fa prou per la causa de la llibertat.

 

El sindicalista Carlos Teruel, president del comitè d’empresa de Robert Bosch a Castellet, va presentar la conferència de Joan Tardà a Vilafranca, celebrada divendres passat al local de l’AV de les Clotes.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: