Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Sadurní rep els alumnes d’El Carme, premi a Millor presentació i inspiració al First Lego League

Aquest dijous a la tarda es va oferir una recepció als alumnes d’El Carme guanyadors, en aquesta ocasió, del premi a la Millor presentació i premi Inspiració al certamen First Lego League 2015 de Reus, que els van atorgar el mes de febrer.

El consistori sadurninenc, encapçalat per l’alcaldessa Maria Rosell, va voler felicitar alumnes i professors pel seu esforç i el seu tarannà innovador i els va regalar una placa commemorativa de record.

Enguany l’escola va presentar 3 equips a concurs, amb un total de 30 alumnes encapçalats per la professora Montse Vilella, en una experiència educativa que ja els ha proporcionat diversos reconeixements en anys anteriors. L’equip REC de Robòtica va presentar un projecte consistent en una taula d’ordinadors, el REC Júnior un caminador per a nens petits en què es reforçava la seguretat i el tercer equip un braçalet de colors per a infants per facilitar l’aprenentatge de l’orientació en l’espai i dels conceptes dreta i esquerra.

La First Lego League és una competició en què hi participen més de 200.000 joves de 10 a 16 anys, de 60 països de tot el món. Cada any la competició gira entorn un tema, que en aquesta ocasió ha estat el món educatiu. Cada grup havia de preparar un projecte per millorar-ne alguna vessant i finalment presentar el projecte, posant en valor el treball en equip.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: