Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 10a gira europea del cor infantil Malagassy Gospel ha fet parada a Vilafranca

Aquest dissabte, el cor infantil de Madagascar, Malagassy Gospel, oferia un concert solidari dins els actes del Dia Internacional de les persones amb discapacitat amb l’objectiu de recollir fons per als projectes que l’ONG Agua de Coco porta a terme a l’illa de Madagascar.

A Vilafranca desembarcaven una vintena de les 130 nenes que integren el Malagassy Gospel, d’entre 13 i 16 anys, acompanyades per un noi invident del cor masculí.

El president de la Fundació Agua de Coco, José Luís Guirao, ens explicava que per a les nenes la gira per Europa és un premi.

 

Agua de Coco i l’ONG local Bel Avenir treballen des de 1997 per contribuir a un desenvolupament sostenible a Madagascar i a través d’un programa d’educació de base, han engegat una trentena de projectes.

Coincidint amb el concert, van posar a la venda al vestíbul del Casal artesania malgaxe i productes de Malagassy Gospel per finançar els projectes d’Agua de Coco en aquesta illa africana.

Aquesta és la desena gira europea del cor de Madagascar que tan sols ha ofert 3 actuacions a Catalunya. A Vilafranca, sonaven així de bé…

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: