Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Biblioteca Torras i Bages oferirà aquest 2015 activitats diverses adreçades als més petits, passant els tallers al divendres a la tarda

Les activitats per els mes petits ja s’han reprès a la biblioteca Torras i Bages, amb un espectacle que es va fer dissabte al matí.

De cara a aquests propers mesos tenen preparades multitud d’actes, centrats en el públic infantil i familiar. La propera cita, com explica la directora de la biblioteca, Nuria del Campo, és una sessió amb el conte “El ventall i l’espantat”, escrit per Joan Pinyol.

De cara al mes de febrer es reprendran també els tallers. Fins ara es feien els dissabtes al matí, però aquest 2015 es faran els divendres a la tarda.

Com a taller també s’ha preparat per el 7 de febrer una activitat amb la bibliotecària de Sant Pere de Riudebitlles sota el nom de “zoo de lletres” en què es farà un abecedari amb els animals de protagonistes.

Entre les activitats que continuen hi ha els contes per a caganius, com sempre cada dos mesos. La propera sessió serà el 14 de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: