Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Colla Jove prepara la clàssica de castells de 7 per dissabte a Vilafranca

La Colla Jove va actuar ahir diumenge a Begues, a la diada del 2on aniversari del bateig de la colla castellera local, els Encantats de Begues.

La Jove va sortir de 3 de 7, que va quedar en intent desmuntat amb acotxador col·locat, segurament alguns canvis al pom de dalt van influir-hi donat que el castells anava prou bé. Van repetir amb la torre de 6 i van acabar amb 3 de 6 amb agulla i 3 de 6. Finalment van fer un pilar de 4.

Aquest proper dissabte, a dos quarts de 7 de la tarda, la colla debutarà a Vilafranca amb la 5a. Diada de Sant Jordi, a la plaça Constitució. A banda de la colla Jove, hi actuaran els Castellers de Caldes i els Castellers del Riberal, de la Catalunya Nord. Les previsions que té la colla vilafranquina, seran portar a plaça la primera clàssica de 7 de la temporada, 3 de 7, 4 de 7, torre de 6 i pilar de 5.

Els assajos d’aquesta setmana seran molt importants per acabar de lligar aquests castells de 7 bàsics i seguir treballant castells de 7 i mig com els castells amb agulla i la torre de 7, que ja estan assajant.

Aquesta setmana, la Jove de Vilafranca durà a terme dos tallers de castells: el primer serà dimecres a 2/4 de 6 a Cal Peitabí, amb un grups d’infants i joves del Centre Obert de Vilafranca. El dijous, diada de Sant Jordi, a 2/4 d’1, faran un nou taller de castells a l’Institut Milà i Fontanals, dintre de les seves Jornades Culturals, adreçat a joves estudiants que vulguin aprendre i practicar sobre els castells i els seus valors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: