Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La companyia Tico Taco Teca portarà Arítmia de Rumba aquest diumenge a l’Auditori Municipal

Aquest diumenge 26 d’octubre, a les 12 del migdia, comença la programació de concerts familiars de la temporada 2014-2015 a l’Auditori Municipal de Vilafranca. Són concerts amb una clara voluntat pedagògica que pretenen sensibilitzar els infants amb el gust per la música i, alhora, fer que l’experiència sigui compartida en família.

Els concert familiars formen part de la programació d’espectacles familiars, que en tota la temporada inclou espectacles organitzats per La Xarxa, concerts familiars, espectacles de dansa i el Mini Most organitzat per Cine-Club Vilafranca i Vinseum. Una programació familiar que té per objectiu que els més menuts trobin en la dansa, el teatre i la música tot un món d’aprenentatge, una transmissió de valors i el plaer de cultivar la imaginació. I tot plegat acompanyats de la família.

Aquest primer concert familiar és ben especial: la companyia Tico Taco Teca interpretarà ARÍTMIA DE RUMBA.

Arítmia de rumba és un espectacle familiar i educatiu que combina teatre i música per tal de descobrir les possibilitats del ritme. La rumba catalana exerceix d’argument sonor i de punt de partida en una excursió per les interioritats de la música popular.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: