Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP demana al govern de Vilafranca que posi en marxa l’operativa necessària per garantir la màxima participació al 9-N

La CUP demana públicament a l’equip de govern de Vilafranca, format per CIU i el PSC, que doni compliment a la moció aprovada en el Ple extraordinari i que treballi i faciliti les accions i els tràmits necessaris per a la realització i l’èxit de la consulta del 9 de novembre.

La CUP de Vilafranca ha traslladat a nivell municipal els 10 punts que la CUP ha presentat a Mas i emplaça Regull a garantir aquesta operativa.

Per el regidor Llorenç Casanova són imprescindibles, tot i reconèixer que el govern vilafranquí ja n’ha realitzat alguns com facilitar espais per a la consulta.

 

L’operativa de la CUP demana per exemple que es faci arribar informació a tots els domicilis sobre els llocs de votació o que es garanteixi el transport per a la gent que ho requereixi.

També demanen la instal•lació de cartelleres o altres elements que facilitin el desenvolupament i visualització de la campanya per tal que partits i entitats puguin manifestar el seu posicionament, aspecte que l’Ordenança de Civisme de Vilafranca no permet com alerten Llorenç Casanova i Xavi Navarro.

 

La CUP també demana l’inici immediat de la difusió de la campanya institucional, especialment a Penedès Televisió i a Ràdio Vilafranca, o que s’ubiqui en un espai visible de la façana de l’Ajuntament una pancarta fent una crida a la població a participar a la consulta.

Finalment, des de la CUP emplacen a l’Ajuntament de Vilafranca a estar a l’alçada de les circumstàncies per tal que el 9 de novembre la població pugui expressar lliurement la seva opció de futur per a Catalunya.

Així mateix, la CUP i l’Esquerra Independentista afirmen que ja es posen a treballar en la campanya pel sí-sí i per promoure la participació de la societat vilafranquina. En aquest sentit, anuncien que el 2 de novembre faran l’acte central de la campanya a la nostra comarca amb el diputat Quim Arrufat, a Sant Martí Sarroca.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: