Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP inicia la campanya pel Sí Sí a l’Alt Penedès, que tindrà dissabte el seu acte central a Sant Martí Sarroca amb Quim Arrufat

La CUP ha iniciat aquesta setmana la campanya per la consulta del 9 de novembre, amb el lema “9N independència i anem més enllà” i en favor del Sí Sí a la consulta.

L’acte central de campanya a l’Alt Penedès serà aquest diumenge 2 de novembre a les 12 del migdia a la Plaça Catalunya de Sant Martí Sarroca. L’acte comptarà amb la presència d’Àngels Rus, regidora d’AM-CUP a Sant Martí Sarroca i consellera comarcal; Quim Arrufat, diputat de la CUP-AE al Parlament; i Llorenç Casanova, regidor de la CUP a Vilafranca.

Posteriorment, i pels assistents que ho desitgin, hi haurà una paella popular a les 2 del migdia al Parc de la Petanca, a un preu popular de 10€.

Finalment, des el conjunt de CUPs de la comarca remarquen que seguiran treballant perquè la celebració de la consulta del 9N sigui un èxit i en favor de la independència, i seguiran defensant la celebració d’aquesta consulta encara que l’Estat espanyol intenti impugnar-la de nou i evitar així, el lliure dret a decidir el nostre futur com a poble.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: