Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Festa Major Popular organitza com cada any un seguit d’activitats aquests dies en l’espai de la Plaça de l’Oli

Dijous a la tarda a la plaça de l’Oli es podia participar de la primera de les activitats que han preparat des de la Festa Major Popular per omplir l’espai de que disposen.

Al llarg d’aquests dies com explica des de la Festa Major Popular en Marcel Martínez s’han preparat tot un seguit d’iniciatives. De fet, Martínez recorda que és el sisè que ofereixen les seves activitat en aquest espai de la plaça de l’Oli; però que abans ja des de la Festa Major alternativa i ara des de la Festa Major Popular fa molts anys que animen de manera alternativa la més típica.

En aquesta ocasió començaven amb el traginer de jocs, en Toni Tomàs, que portava una vintena de jocs d’autor fets en fusta per tal que petits i grans poguessin provar les seves habilitats i el seu enginy amb els seus jocs. Com comenta es tracta de conceptes que poden resultar familiars, però tots han estat repensats i fabricats de manera artesanal.

La voluntat amb aquestes iniciatives és oferir una alternativa diferent a l’oci relacionat amb els dies de la Festa Major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: