Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació FEFOC organitza a Vilafranca tallers de suport per als familiars de pacients amb càncer

Es tracta d’un seguit de tallers amb l’objectiu de donar suport emocional a familiars de persones que estan patint un càncer o que l’han patit recentment, en el marc d’un projecte pilot amb l’objectiu d’ajudar emocionalment a les famílies.

El projecte compta amb el Suport de la Diputació de Barcelona, i està coordinat des del Centre Sociosanitari Ricard Fortuny, l’Hospital Comarcal, l’Ajuntament de Vilafranca i les entitats Ampert, Ginesta i la Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

El projecte, gratuït pels assistents, consta de 10 sessions d’una hora i quart cadascuna, que es duen a terme al Centre sociosanitari Ricard Fortuny, els dimecres a les 6 de la tarda. Van començar ahir dimecres 15 d’abril. L’objectiu del grup de treball serà compartir experiències del fet de proporcionar cura i conviure amb un malalt oncològic, de qualsevol situació relacionada amb el càncer i en qualsevol moment de la malaltia i tipus de diagnòstic.

Les sessions inclouran les temàtiques conduïdes per la psicooncòloga de la Fundació, tenint en compte les demandes que es puguin recollir. No obstant es parteix d’un guió previ, per mantenir una estructura continuada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: