Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Jove de Vilafranca va engegar la temporada d’actuacions diumenge al Parc d’atraccions Tibidabo

En una diada que organitza anualment aquest parc i en la que convida diverses colles del país,  la Jove va actuar a la tercera tongada d’actuacions, conjuntament amb els Castellers de Cerdanyola.

La colla vilafranquina va fer el millor debut de la seva curta història descarregant un 4 de 6 de sortida, un ben parat 3 de 7, una torre de 6 i un pilar de 5, tots els castells amb força seguretat. Va afegir-hi, al final, un pilar de 4 de dol per la defunció, el mateix matí, de l’avi de dos castellers de la colla.

Ha estat la primera vegada que la Jove ha debutat portant a plaça un castell de 7 pisos i la colla està molt contenta per l’assistència perquè hi van anar  més d’un centenar de castellers que van gaudir dels castells i d’una diada d’esbarjo al Parc. El desig de la colla és treballar per mantenir aquest mínim d’assistència de castellers i anar-la augmentant progressivament al llarg de l’any per poder assolir els importants objectius de la temporada.

La propera diada de la colla serà el diumenge 12 d’abril, a les 11 h, a Igualada, a la cursa anomenada La Gran Follada 6.1, una cursa atlètica que es corre per parelles i on, des de les seves primeres edicions, la Jove hi fa una actuació en solitari abans del lliurament de premis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: