Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Jove Xiquets de Vilafranca posa en marxa una campanya per engrescar nous castellers

Com ja va fer l’any passat, amb una campanya que imitava un anunci d’oferta de feina, enguany la Jove de Vilafranca torna a donar veus per animar a nous castellers a provar de fer castells i comprovar si els agrada.

La manera de provar-ho es tan fàcil com assistir a alguns dels assajos de principis de temporada, els dimecres a 2/4 de 8 del vespre i els divendres a les 8 del vespre per a joves i canalla. Els assajos generals son els dimecres a les 9 de la nit i el divendres a les 10.

Els avantatges de començar ara són que hi ha més temps per explicar la tècnica i per fer proves amb nous castellers i, també, que al tenir tota la temporada per davant, el nou casteller té temps de començar d’inici amb més oportunitats i veure la seva evolució i, així, provar si l’hi agrada fer castells. La Colla Jove, a més, al tenir només 5 anys i necessitat de cobrir o doblar diferents posicions, ofereix moltes oportunitats en els castells, ja sigui a llocs de tronc o de pinya.

La canalla i els més joves, són un punt de referència per aquesta campanya, ja que molts dels que comencen solen ser d’aquestes edats i, de retruc, engresquen els pares. Per això, es parla de fer castells d’una manera divertida i en un ambient familiar. La imatge de la campanya correspon, doncs, a un pom de dalt doble.

La campanya es difon mitjançant les xarxes socials i amb la difusió de cartells.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: