Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La pastisseria La Confiança de Gelida ha rebut de mans del president de la Generalitat un premi pels seus més de 150 anys

Aquest dimecres al vespre la Generalitat de Catalunya en mans del president Artur Mas, va fer entrega dels "Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i Establiments Comercials Centenaris".

A la pastisseria La Confiança de Gelida els van donar el premi a la modalitat de Establiments de més de 150 anys. De fet aquest any en fan 159 i són la tercera pastisseria més antiga de Catalunya en Tradició Familiar, i la més antiga de l’Alt Penedès. Era l’any 1856 quan “Pastisseries La Confiança”, en aquella època coneguda com a “Ca l’Adroguer Vell”, començava a emprendre el dolç camí de la confiteria en mans del fundador Pere Pascual i Batlle. Va ser la segona generació de pastissers, encarnada en la persona de Francesc Pascual i Mestres, avi de l’actual pastisser, la figura que va deixar la màxima empremta en la creació de productes originals i típics de la casa, amb especial atenció del Gelidencs, les postres més típiques de Gelida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: