Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La presentació del llibre “Soy Mago”, de Paco Martínez, mostra la connexió dels textos amb la música de Roger Subirana

De fet l’activitat que es va fer a l’Agrícol va ser una experiència nova tant per l’escriptor com per el músic; ja que no va ser una clàssica presentació del llibre acompanyada de música; sinó una experiència real d’interrelació entre l’escriptor i la seva obra amb el músic i les seves cançons.

Ambdós explicaven que la connexió va ser immediata. Martínez va escoltar una cançó de Subirana i va pensar que encaixava perfectament amb el que ell explicava al llibre, i per tant va usar-la per tal de promocionar-lo. I quan Subirana ho va saber i va llegir el llibre, va comprovar com la història lligava no només amb aquella cançó, sinó també amb moltes altres de les seves composicions.

Van decidir que calia presentar el llibre al Penedès, i buscar una manera d’explicar també aquesta connexió entre les obres d’ambdós.

Paco Martínez és mestre d’infantil, i aquest és el seu primer llibre. Una història que parla d’un mag que neix dins del cor; i que vol treballar la intel·ligència emocional.

La presentació a Vilafranca va ser una primera experiència, que a més va permetre que escriptor i músics es coneguessin també personalment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: