Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Unió Empresarial del Penedès explica la formació en alternança i dual adreçada a responsables de recursos humans de les empreses

La xerrada l’organitzava el Club de Recursos Humans de la Unió Empresarial del Penedès, i pretenia explicar i fer arribar a la desena de participants els avantatges i inconvenients de les diferents modalitats de formació que actualment ofereix el sistema educatiu a Catalunya, i del qual es poden beneficiar els empresaris.

Un dels ponents de la sessió, Manuel Rosillo, membre de la Comissió d’Educació i Formació de la CEOE i empresari, explicava que des del seu punt de vista les propostes tenen més punts a favor que en contra. Però cal un esforç per canviar i adaptar-se.

Rosillo considera que participar en la formació dual aporta als empresaris i les empreses d’una banda imatge. Dedicar-se a la formació i col·laborar amb el món de l’educació. Però també un punt important en referència a les qüestiones relacionades amb la selecció de personal.

Al llarg de la xerrada s’han posat de manifest la necessitat d’una adaptació cultural tant del món de l’ensenyament com del món empresarial.

En aquest darrer punt perquè es demana més implicació i compromís per part de les empreses què han de ser formadores i han d’avaluar també als alumnes participants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: