Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Xarxa de Vilafranca ha celebrat 20 anys amb ganes de continuar sumant-ne molts més

La Xarxa de Vilafranca ha bufat, aquest cap de setmana, les espelmes del seu pastís d’aniversari.

Al llarg dels darrers 20 anys, un diumenge al mes han programat teatre, titelles, pallassos, contes, dansa, màgia o musicals per als infants. La Xarxa va néixer el març de 1995, tot i que des de molts anys enrere a Vilafranca, Rialles ja programava espectacles familiars en català.

De la sessió mensual van arribar a passar a doble funció, però no acabaven d’omplir i van tornar a la funció única. El seu públic sempre ha estat molt fidel i ara sembla que revifi l’assistència, en tot cas il·lusió no els falta per seguir sumant anys com expliquen la Isabel Fuentes i la Natàlia Hill.

Per festejar aquest vintè aniversari, aquest passat cap de setmana han programat dues activitats. Dissabte per la tarda oferien un taller de circ gratuït als infants, davant del Palau Baltà.

Els nens i nenes, ajudats pels seus pares, van poder posar a prova les seves habilitats circenses i a continuació, el pallasso Tastacirc els va oferir un  espectacle de circ de petit format.

Amb aquesta proposta, la Xarxa volia sortir al carrer i per un dia deixar Cal Bolet, espai habitual de la seva programació.

Diumenge sí que van obrir les portes del teatre municipal als infants per gaudir amb el musical Tom Sawyer Detectiu de la Cia. Lazzigags.

Les dues sessions, de matí i de tarda, van omplir tot Cal Bolet a excepció del segon pis. El musical també va comptar amb la participació d’una trentena d’alumnes de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet fent de cor.

El capgròs de la Xarxa aprofitava per saludar i agrair l’assistència als infants.

Com a tota celebració, no va faltar el pastís d’aniversari amb espelmes incloses, que alguns infants van bufar dalt de l’escenari.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: