Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’esquiadora gelidenca Alba Coma torna amb tres medalles dels 29ens Campionats d’Espanya d’esquí alpí i snowboard adaptat

Entre dilluns i dimecres de la setmana passada se celebraven a Andorra els 29ens Campionats d’Espanya d’esquí alpí i snowboard adaptat. L’esquiadora de 27 anys de Gelida Alba Coma hi participava després d’haver entrenat tot just un mes a causa d’una lesió a l’espatlla. Poc es pensava que tornaria dels campionats amb tres medalles: dos bronzes i una plata.

El primer bronze va arribar dilluns amb l’eslàlom, una prova que havia pogut entrenar poc, la plata la va aconseguir dimarts al gegant i, finalment, el darrer bronze l’obtenia dimecres, darrer dia de competició, amb una brillant participació a la supercombinada, que va constar de dos supergegants a causa de les condicions meteorològiques.

La gelidenca participava als campionats per segona vegada i, tot i que el temps no va acompanyar gens, reconeix que es va sentir molt més còmoda i segura durant la competició. Coma diu que hi anava conscient de que havia pogut entrenar molt poc però amb la voluntat de fer les coses bé i gaudir de l’esquí. La gelidenca fa només tres temporades i mitja que esquia.

Alba Coma té un <a href="http://albacomarosell.blogspot.com.es/">blog</a> on actualitza tota la informació relativa a les competicions on participa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: