Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’OCP enceta la 2a temporada dels Tasts de Cambra amb la voluntat de fidelitzar el públic

El jove pianista Marc Heredia ha obert els Tasts de Cambra de la temporada 2014-2015.

Aquesta proposta musical, fruit de la col·laboració entre l’Orquestra de Cambra del Penedès i Vinseum, complementa i amplia l’oferta que l’OCP ofereix a l’Auditori amb uns concerts de format més reduït.

La 1a temporada dels Tasts de Cambra va tenir una ocupació mitjana d’entre el 75 i el 85%, excepte el darrer concert. Al primer concert d’aquesta nova temporada, celebrat dissabte passat, hi van assistir 80 persones.

El director de l’OCP, Màrius Mc Guiness, creu que l’assistència de la temporada passada és un èxit i espera repetir-lo, així com fidelitzar el públic.

Acostar al públic de Vilafranca i de la comarca la música de cambra de qualitat i potenciar la vinculació de la música amb un espai de la rellevància cultural de Vinseum són els principals valors d’aquesta nova línia, que enceta la segona temporada.

Els concerts, de petit format, van a càrrec de músics de l’Orquestra de Cambra del Penedès i es complementen amb una degustació de cellers de la comarca.

 

Excepcionalment, aquest primer concert de dissabte passat no anava a càrrec d’un músic de l’OCP, sinó del jove pianista barceloní Marc Heredia que va tocar Chopin.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: