Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Maria del Mar Bonet i Feliu Ventura a la X Trobada de cançó d’autor dels Països Catalans, a Sant Pere de Riudebitlles

La Trobada té lloc aquest dissabte a la nit, a la plaça de l’església, i comptarà amb la presència del valencià Feliu Ventura i Maria del Mar Bonet, que actuarà en format duet amb Borja Penalba.

En cas de risc de pluja, el concert es celebrarà a la sala d’actes del Centre Cultural i Recreatiu.

Des dels seus inicis, la Trobada de cançó d’autor dels Països Catalans ha volgut posar de manifest l’esperit reivindicatiu i des de la 3a edició, combina dalt de l’escenari un artista de renom amb un d’emergent, com ha explicat Isaac Ruana, portaveu de la X Trobada, al magazín matinal de Ràdio Vilafranca.

 

En algunes edicions s’ha vinculat el concert a alguna mobilització que hagi estat notícia durant l’any i per aquest motiu, enguany s’ha volgut fer referència a la lluita per la defensa del català que s’està duent a terme arreu dels Països Catalans, convidant la plataforma SomPaïsosCatalans com a col·laboradors.

La X Trobada de cançó d’autor dels Països Catalans se celebra aquest dissabte, a la plaça de l’església de Sant Pere de Riudebitlles, a partir de dos quarts d’11 de la nit. Organitzada per l’Assemblea d’Unitat Popular, amb la col·laboració de l’ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles, compta amb els cantautors Feliu Ventura i Maria del Mar Bonet, en format duet amb Borja Penalba.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: