Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 30 mitjans i gairebé 100 professionals s’han acreditat per seguir la Diada castellera de Sant Fèlix a Vilafranca

Demà dissabte 30 d’agost se celebra la Diada castellera de Sant Fèlix, amb l’actuació de les colles Jove dels Xiquets de Tarragona, Vella dels Xiquets de Valls, Joves Xiquets de Valls i Castellers de Vilafranca.

Aquesta és tradicionalment una de les jornades més mediàtiques de festa major i enguany una trentena de mitjans, locals, comarcals, nacionals, estatals i internacionals, han demanat acreditar-se per seguir l’esdeveniment.

Quatre emissores de ràdio emetran la diada en directe: Catalunya Ràdio, RAC1, Ràdio Vilafranca i Ràdio Valls. També tres cadenes de televisió estaran seguint la jornada des de la plaça: TV3, Penedès Televisió i La Xarxa de televisions locals. A més, s’han acreditat TVE, 8TV, la cadena polonesa TVN i les agències de notícies ACN i Ruptly TV, una agència internacional de comercialització d’imatges per a televisions. Es dóna la circumstància que la cadena anglesa BBC també serà present a la Festa Major de Vilafranca, els dies 31 d’agost i 1 de setembre, per gravar castells, i elements de ball i foc, que serviran per il·lustrar un reportatge sobre Catalunya i les seves tradicions festives en el marc d’un treball audiovisual sobre el procés polític que viu Catalunya. Pel que fa a la premsa gràfica, el Diari de Tarragona, La Vanguardia i el Diari ARA han demanat acreditar-se per a l’espai reservat als mitjans, així com una desena de fotògrafs freelance que publiquen posteriorment les seves imatges en diversos mitjans escrits i digitals. Precisament, els mitjans digitals són cada cop més habituals seguint la Diada castellera de Sant Fèlix i aquest any n’hi ha 6 d’acreditats: Eix Diari, Canal Castellers de La Vanguardia, Circ de Tarragona, Delcamp.cat, Festadirecte.cat i Baròmetre casteller.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: