Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mireia Torres ha estat re escollida presidenta de “Qalidès, terrers del Penedès” per els propers dos anys

L’assemblea de "Qalidès, terrers del Penedès" ha escollit avui divendres la presidència i junta. Per majoria absoluta els membres de l’associació han votat per renovar per un període de dos anys la presidència de Mireia Torres, acompanyada de l’actual secretaria, formada per Joan Huguet i de la tresoreria, encarregada a Xavier Gramona.

Des que Mireia Torres va assumir la presidència l’1 de febrer de 2013, l’associació <em>Qalidès, Terrers del Penedès</em>, ha incorporat dos nous socis, i ha treballat intensament per difondre l’entitat, els seus cellers i els seus vins a través d’actes i accions diverses.

Com a projecte intern més important, s’ha renovat el web, en el qual es va adaptar tota la informació online dels cellers, per adreçar-la tant a entusiastes del vi, com per als professionals del sector. Com a activitat més destacada i original, l’associació va organitzar per primera vegada a Espanya l’Speed Tasting, un nou format de tast per apropar el món del vi a nous consumidors i del qual s’han celebrat dues edicions.

En un àmbit més local, es van organitzar els "Dimarts Qalidès" a la Taverna del Vinseum. Durant 13 setmanes el públic assistent va poder gaudir de les xerrades i tasts dels vins que els propis elaboradors i propietaris de cada celler realitzaven davant un públic totalment entregat.

Desprès de la votació, Mireia Torres, ha declarat la voluntat de continuar amb les iniciatives per donar a conèixer Qalidès i els cellers que en formen part tant als consumidors, com a professionals de l’hosteleria i la restauració.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: