Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mònica Hill confirmada com a cap de llista d’ERC a Vilafranca en l’assemblea extraordinària celebrada dilluns

La ja candidata va exposar diversos elements que marcaran el programa d’ERC seguint la línia dels 5 compromisos per a la nova Vilafranca que van presentar el passat desembre.

Mònica Hill va fer un discurs de marcat perfil social, recordant l’extrema gravetat de la situació social que pateix el país i la vila. Un de cada quatre infants està en situació de pobresa i dins d’aquest percentatge un 10% dels nens i nenes estan en situació de pobresa severa, va dir, tot remarcant que la pobresa energètica no és acceptable sota cap circumstància. Davant d’aquest context Hill va assegurar que ERC serà valenta i presentarà un programa que doni resposta a aquestes necessitats i que deixi enrere polítiques de grans esdeveniments o la construcció d’edificis que no siguin una necessitat urgent.

Un dels elements que Hill va apuntar i que formarà part de les prioritats d’Esquerra, és la lluita per aconseguir la millora de l’estació de Renfe i la parada de trens regionals. En aquest sentit la candidata d’ERC va mostrar-se convençuda d’aconseguir la parada de trens regionals i evitar que Vilafranca perdi el tren i no obtingui cap contrapartida pel pas de trens de mercaderies per l’actual via un cop preparada que ha projectat el ministeri de Foment. Hill en contraposició a l’estratègia actual de l’equip de govern de CIU-PSC considera que cal ser agosarats i fer la màxima pressió possible per assegurar que Vilafranca tingui l’estació ja que és un pas endavant molt important que necessita la vila per dinamitzar el sector econòmic, per millorar mobilitat i potenciar la projecció.

Durant l’Assemblea també es va presentar la primera fase de la campanya de les municipals que consistirà en molta presència al carrer per tal que la ciutadania faci preguntes i expliqui quina és la Vilafranca que vol. Pere Sàbat, coordinador de campanya, va explicar que es vol ser molt present al carrer i a les xarxes i que la campanya buscarà la relació constant amb la gent. Des d’ERC s’apunta que l’objectiu que es marquen és de ser la primera força ja que “Catalunya està vivint un moment de canvi profund, volem construir un nou país i Vilafranca n’ha de ser part activa”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: