Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nou Punt d’informació local d’Habitatge a Sant Sadurní

L’Ajuntament de Sant Sadurní ha posat en marxa el Punt d’informació local d’habitatge, un servei que actua com a delegació del Servei Comarcal d’Habitatge amb l’objectiu d’apropar-se a la ciutadania i facilitar les gestions en aquesta matèria.

A finals de 2014 l’Ajuntament i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès van signar un conveni de col·laboració per tal que l’Ajuntament pugui actuar com a oficina comarcal d’Habitatge i Borsa Social de Lloguer.

El Punt d’Informació Local d’Habitatge està ubicat al carrer Sant Antoni 21 baixos, just davant de l’Ajuntament, i ha assumit les funcions d’informació, atenció i derivació de la ciutadania en totes les matèries relacionades amb habitatge, com ara l’assessorament en el deute hipotecari dels lloguers i altres problemàtiques generades a causa del pagament o pèrdua de l’habitatge habitual. L’horari d’atenció personalitzada és dilluns, dimarts, dijous i divendres, d’11 del matí a 2 del migdia.

El servei també funciona com a borsa d’habitatge de lloguer, exercint com a intermediari entre propietaris que vulguin llogar el seu pis i persones que necessitin un habitatge; s’ocuparà de localitzar habitatges buits per fer-los entrar en el mercat de lloguer i treballa conjuntament amb els Serveis Socials i de Consum de l’Ajuntament per tal de millorar l’atenció a les persones. Com que el PILH està inclòs dins el Servei d’Habitatge de la Generalitat de Catalunya, col·labora amb ADIGSA en la gestió dels pisos de protecció oficial i du a terme les inscripcions al Registre de sol·licitants d’aquests habitatges.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: