Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna la campanya informativa “Després de l’ESO… què?” a Vilafranca

Organitzada per el Servei de Joventut, a través del SIAJ, la campanya s’adreça als joves que acaben l’ESO amb l’objectiu de donar-los informació i suport sobre les opcions que tenen després de finalitzar l’ensenyament secundari obligatori, l’hagin aprovat o no.

“Després de l’ESO… què?” consta de xerrades concertades amb els centres d’ensenyament secundari per a l’alumnat de 4t d’ESO, una mostra educativa, tres xerrades d’informació i orientació educativa, obertes a tothom i en horari de vespre, i assessories personalitzades al SIAJ.

La primera de les tres xerrades obertes tenia lloc ahir, a la Sala dels Trinitaris, i les següents seran dimarts i dijous vinents.

Tot i que els joves tenen molta més informació que abans gràcies a internet i les xares socials, al mateix temps continuen tenint molts dubtes, com explica la informadora del SIAJ, Núria Mallofré.

 

Durant les xerrades obertes i també en les concertades amb els centres d’ensenyament secundari, també es pot visitar un espai on es mostra un mapa educatiu del territori i concertar un servei d’assessorament personalitzat per tal de rebre orientació de manera individualitzada. Les assessories es realitzaran al SIAJ els dimarts i dimecres del mes de febrer, entre les 5 i les 8 del vespre. Els joves hi poden assistir individualment o acompanyats dels pares.

Més enllà d’orientar en l’àmbit educatiu, per la regidora de Joventut, Anna Doblas, la campanya també és important perquè acosta els joves de 16 anys al SIAJ i per tant, a l’administració municipal.

 

Les persones interessades en les assessories personalitzades han de demanar cita prèvia al SIAJ, per telèfon al 93 892 20 20, per correu electrònic a o acostar-s’hi. També es podrà sol·licitar a través del Punt d’Informació als instituts.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: