Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una història inspirada en un conte de Michael Ende protagonitza el primer espectacle pe4r a infants del 2015 a la biblioteca Torras i Bages

La sala infantil de la biblioteca Torras i Bages acollia dissabte al matí el primer dels espectacles que s’oferiran al llarg d’aquest any adreçats als més petits.

En aquest cas es tractava d’un espectacle de titelles, que sota el títol de “El regal”, oferia la companyia Pengim-penjam. Com explica Josep Maria Serrat, és una obra de titelles de manipulació directe, que es basa en el conte “El titella de roba” de Michael Ende.

En un principi és un espectacle que estava pensat per fer-se en teatres, però que han adaptat també a espais més petits. En aquest cas a la biblioteca, ja que com explica Serrat, es tracta també de promoure la lectura del llibre original. Un conte que té el seu missatge.

Dissabte la sala de la biblioteca es va omplir de nens i nenes que acompanyats de pares i mares van gaudir força d’aquest espectacle, interactuant força també amb l’actor i la seva titella a l’inici de l’espectacle.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: