Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una quarantena de viticultors a una jornada sobre inspecció d’equips d’aplicació de productes fitosanitaris, al CCAP

Amb l’objectiu d’obtenir el màxim rendiment en l’aplicació de productes fitosanitaris i plaguicides i conèixer els criteris per passar amb èxit una inspecció dels equips que els apliquen, aquest dilluns es va celebrar una jornada al Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Al llarg del matí, una quarantena de viticultors van conèixer els aspectes relatius a tractaments fitosanitaris del Llibret de Bones pràctiques en Viticultura, com es fa la inspecció dels equips d’aplicació de productes fitosanitaris o la prevenció de riscos laborals en l’època de verema.

Donat el gran ús que es fa dels productes fitosanitaris i dels plaguicides a la vinya i a altres cultius, l’objectiu és fer-ne un ús sostenible i rendible com explica l’enginyer agrícola Joan Manel Berenguer, un dels ponents a la jornada.

Segons explicava dilluns, per obtenir-ne un màxim rendiment d’aquests productes tant important és aplicar els més adequats per al cultiu i el moment, com tenir els equips en bon estat.

 

La jornada, celebrada aquest dilluns al matí al Consell Comarcal, ha comptat amb una assistència d’una quarantena de petits viticultors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: