Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca celebra les II Jornades d’Horticultura Ecològica

Dijous i divendres vinent tindran lloc a Vilafranca, per segon any consecutiu, les Jornades d’Horticultura Ecològica organitzades per la Casa d’Oficis De la Terra, en el marc del projecte Treball als Barris, un projecte impulsat per l’Ajuntament de Vilafranca.

L’objectiu de les Jornades és apropar els participants a la producció ecològica, al consum responsable i als beneficis de l’horticultura ecològica, així com donar a conèixer l’hort ecològic de la Casa d’Oficis De la Terra.

Les Jornades començaran dijous amb una taula rodona sobre els beneficis de l’horticultura ecològica, a partir de 2/4 de 10 del matí a la sala d’actes Assumpta Centellas de l’Hospital Comarcal, que abordarà els beneficis de l’horticultura ecològica des de diferents vessants: el medi ambient, la salut, el comerç, com a eina pedagògica i terapèutica.

En acabar, es realitzarà una visita guiada a l’hort ecològic i es lliurarà als participants una petita cistella ecològica.

Divendres al matí es farà a una jornada de portes obertes a l’hort ecològic, també amb obsequi d’uns petita mostra de producte, i simultàniament, a l’aula Antena Espirall, es realitzaran tallers liderats pels joves de la Casa d’Oficis.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: