Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Sant Sadurní alerta del risc d’accedir a la pista d’skate encara en obres

L’Ajuntament de Sant Sadurní alerta del risc d’accedir a la pista d’skate encara en obres

L’Ajuntament demanem la màxima col·laboració i civisme per tal d’evitar accidents en una instal·lació que encara està en obres, i que per tant no es troba en condicions per ser usada amb seguretat.

L’Ajuntament de Sant Sadurní vol informar, especialment al públic jove que aquests dies està accedint de manera irregular a la pista d’skate que s’està construint entre el parc Lluís Companys i la zona del Pla d’en Mestres, que la instal·lació encara es troba en fase de construcció i que està absolutament prohibida l’entrada a qualsevol persona aliena a l’obra.

En aquests moments suposa un risc elevat i un perill no tan sols accedir a l’obra si no especialment fer ús de la pista amb patinet. Diversos elements d’aquest espai no estan acabats encara i cal esperar també algunes setmanes fins que es compactin i consolidin els materials amb el que s’han construït les rampes i pendents de la instal·lació

Per tant es demana des de l’Ajuntament de la capital del cava la màxima col·laboració i civisme als joves, a les seves famílies i a la resta de la ciutadania per tal d’evitar accidents i qualsevol situació de risc en uns moments en què la instal·lació està encara tancada al públic i en procés de construcció.

L’Ajuntament informarà i farà deguda difusió a través dels seus canals habituals de la finalització de les obres i les dates en què aquesta instal·lació s’obrirà oficialment al públic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: